THEATRE BUILDING

théâtre de beausobre – morges

a-rr. developed a compact building that integrates seamlessly into its surroundings to provide space for the majestic cedar tree situated in the square, as well as the forest that borders it to the south.

With its curved lines, the project follows the existing environment. The different outdoor spaces are defined by the main hard-surfaced square, the access zones and the direct connection with nature. The three venues are spread over three levels. This well-defined distribution allows safe and efficient operation.

The main access to the building leads through a common square, framed by the existing buildings.

Generous staircases follow the glass curves, starting in the lobby and leading to the different venues located on the lower floors. These large openings, curved and transparent, characterise the project.